Влада

Начальник ОВА відвідав колонію у Бердичівському районі: вражений ремонтами, задоволений модернізацією

14 June 2023, 12:36

13 червня під час робочої поїздки до Бердичівського району начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко ознайомився з роботою Райківської виправної колонії №73, де відбувають покарання понад 500 засуджених.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Приємно вразило, що попри обмежені можливості у фінансуванні будівельних робіт, керівництво установи знаходить можливості для проведення поточних ремонтів, як у приміщеннях, де працює персонал колонії, так і в будівлях, де перебувають засуджені. На це спрямовуються кошти, що надходять за виготовлену виробничими потужностями колонії з обробки деревини та благодійна допомога», — зауважив Віталій Бунечко.

Зазначається, що в установах відбування покарань області приділяють увагу модернізації системи відеоспостереження, що значно підвищує ефективність охорони периметра та загалом дотримання режиму на території колонії.

«Навіть у найважчий період повномасштабного вторгнення, установи відбування покарань області працювали без жодних ексцесів», – резюмують в ОВА.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня 2023 року на сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини інформували про відвідування гауптвахту Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку ЗСУ. Зазначалося, зокрема, що скарг та зауважень від військових не надходило, відгуки про установу позитивні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колонія Райківська колонія Бердичівський район Бунечко  
Матеріали по темі