Події

За пів дня на посту «Кочерів» у Житомирській області патрульні виявили три підозрілих мотоцикли, на місце викликали слідчих

15 June 2023, 09:28

На трасі у Житомирській області 14 червня патрульні виявили три мотоцикли з ознаками підробки реєстраційних документів та номера шасі.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні (14 червня), близько 10-ї години, на стаціонарному посту Кочерів, за порушення ПДР патрульні зупинили мотоцикл Suzuki. Інспектори під час перевірки документів на транспортний засіб та номера шасі виявили, що номер ідентифікатор має ознаки підробки, а також відсутні дублюючі таблички на мотоциклі», – йдеться у повідомленні.

Пізніше, близько 16-ї години, патрульні зупинили ще два двоколісні Honda й BMW.

Обидва водії надали для перевірки реєстраційні документи, які мали ознаки підробки, а саме: шрифт реквізитів символів документа відрізняється від встановленого зразка; бланк відрізнявся за кольором та фізичними властивостями від бланків, які офіційно перебувають в обігу; відсутні чіткі контури зображення мапи України та відсутня OVI-фарба на зображенні.

У всіх випадках для з’ясування обставин подій та надання правової кваліфікації діям водіїв інспектори викликали на місце слідчо-оперативні групи.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2023 року на автодорозі Київ – Чоп патрульні зупинили мотоцикл за порушення ПДР і виявили, що він перебуває в міжнародному розшуку – ще у 2009 році був викрадений в Італії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотоцикл документи підробка патрульна поліція ПДР  
Матеріали по темі