Події

У Житомирській області електропотяг травмував пенсіонера, який пізно ввечері був біля залізничної колії

16 June 2023, 11:43

Уночі 15 червня у Миропільській громаді електропотягом було травмовано пенсіонера.

Про це 16 червня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася близько 22:40 на перегоні Печанівка – Миропіль. Травми отримав 82-річний місцевий житель. Попередньо, він знаходився поблизу залізничної колії під час руху потяга. Чоловіка ушпиталили до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановлюють всі обставини події та закликають громадян бути уважними та обережними, знаходячись поблизу залізниці.

«Пам’ятайте що, перед тим, як увійти в небезпечну зону, необхідно впевнитися у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближенні до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні», - наголошують у поліції.

Нагадаємо, уночі 6 червня у Житомирській області уночі потяг збив 50-річну жінку, яка знаходилася на коліях: постраждалу ушпиталили до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 18 травня 2023 року в Горщиківській громаді на залізниці потяг смертельно травмував 41-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд залізниця травмування 
Матеріали по темі