Місто

У Житомирі відремонтують ліфти у понад 50 будинках, наприкінці літа збираються оголосити ще один конкурс

16 June 2023, 11:58

У Житомирі на умовах співфінансування капітально відремонтують 88 ліфтів у 53 багатоповерхівках: бюджетних коштів вистачило на всіх, хто подав заявки.

Про це 16 червня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«15 червня відбулося засідання комісії з конкурсного відбору поданих заявок та визначення об’єктів капітального ремонту ліфтів у багатоквартирних будинках, розміщених на території Житомирської громади, на умовах співфінансування. Цього року надійшли 53 заявки на капремонт 88 ліфтів на загальну суму 6 197,524 грн. З бюджету громади виділено 5 млн гривень на зазначені цілі», – йдеться у повідомленні.

За умовами конкурсу, переможців визначають за відсотком співфінансування співвласників відносно до кошторисної вартості.

Зазначається, що цьогоріч об’єму передбачуваних бюджетних коштів вистачило на всі цінові пропозиції учасників конкурсу. Навіть більше, залишилися кошти, передбачені на зазначені цілі, – близько 800 тис грн.

Тому в управлінні житлового господарства, головного розпорядника бюджетних коштів, розглядають можливість проведення ще одного конкурсу.

«Кількість охочих капітально полагодити ліфти велика, бо вони мають здатність ламатися. Ближче до серпня-вересня плануємо оголосити ще один конкурс для використання залишку бюджетних коштів», – повідомляють в управлінні.

Нагадаємо, 28 квітня 2023 року у міській раді інформували, що в Житомирі оголосили конкурс на капітальний ремонт ліфтів у багатоповерхівках. Заявки на право брати участь у конкурсі приймалися до 31 травня 2023 року.

6 червня на сайті міськради оприлюднили перелік поданих заявок на проведення капітального ремонту ліфтів у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування з даними про кошторисну вартість робіт, кількість ліфтів, запланованих до капремонту. У переліку було 88 ліфтів, а зведений кошторис становив 6 197,524 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліфт конкурс  
Матеріали по темі