Події

В ДТП у Волинській області загинув полковник з Житомирщини

17 June 2023, 09:52

Летальна автопригода, в якій загинули двоє осіб, трапилася ввечері 15 червня на автодорозі поблизу села Гулівка Ковельського району.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

«48-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем ВАЗ-21124, з’їхав у кювет та врізався у дерево. Транспортний засіб загорівся. У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля, 54-річний житель Володимира, загинули на місці. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що за кермом ВАЗ був полковник Сергій Конопатський. Баранівська міська рада ввечері 16 червня оприлюднила інформацію про загиблого.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня 2023 року поблизу села Йосипівка Баранівської міської громади Житомирської області водій автомобіля Renault Megane, житель Довбиша, рухаючись автодорогою у напрямку Дубрівки, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті керманич транспортного засобу та його 22-річна пасажирка, жителька м. Баранівки, від отриманих травм загинули на місці події. Згодом стали відомі подробиці ДТП, зокрема і те, що в автопригоді загинув захисник Бахмута, який тимчасово приїхав у відпустку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Волинська область загибель Баранівка Конопатський 
Матеріали по темі