Події

У селі Житомирської області вантажівка з колодами не розминулася з 9-річним велосипедистом, хлопчика доставили в лікарню

20 June 2023, 11:40

У Звягельського району Житомирської області 19 червня в ДТП травмувався 9-річний хлопчик, який їхав на велосипеді.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку на одній із вулиць села Бараші.

«За наявною інформацією, 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Renault Magnum з напівпричепом, здійснив зіткнення задньою частиною транспортного засобу із 9-річним велосипедистом. Попередньо, хлопчик спочатку рухався у попутному напрямку по протилежному боку дороги, а згодом раптово повернув та опинився біля вантажівки. У результаті він отримав травми та був доставлений до обласної дитячої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Слідчі відділення поліції №1 (смт Ємільчине) Звягельського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх обставин події.

У поліції нагадують: рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2023 року поблизу села Филинці Любарської територіальної громади Житомирської області автомобіль Chevrolet, виїжджаючи на головну дорогу, врізався у мікроавтобус. За кермом легковика була 17-річна дівчина. Їй та пасажиру авто знадобилася медична допомога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія велосипедист велосипед дитина  
Матеріали по темі