Події

Неподалік Житомира 13-річний мотоцикліст в’їхав у легковик, підлітка госпіталізували до реанімації

22 June 2023, 15:17

Поблизу села Сонячне Оліївської громади Житомирського району 21 червня в ДТП потрапив підліток, який їхав на мотоциклі. Дитина в реанімації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора близько 17:30 на 143 км автодороги «Київ-Чоп», поблизу села Сонячного Оліївської громади.

«Попередньо, неповнолітній житель Березівської громади, водій мотоцикла Suzuki, рухався у напрямку м. Києва. Виконуючи маневр повороту, допустив зіткнення з автомобілем Honda Civic під керуванням 36-річної жительки Київської області», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримав мотоцикліст. Його доставили до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Також водійку легковика перевірили на вміст алкоголю у крові – результат показав, що вона була тверезою.

Поліцейські нагадують про законодавчі обмеження щодо керування транспортними засобами. Зокрема, для керування мототранспортом необхідно мати посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерні знаки.

Підготовка водіїв категорій А1 (мопеди, моторолери та інші двоколісні ТЗ з об’ємом двигуна до 50 куб. см або електродвигуном до 4 кВт) та А (мотоцикли (у т.ч. з боковим причепом) та інші двоколісні ТЗ з об’ємом двигуна 50 куб. см і більше або електродвигуном 4 кВт і більше) проводиться для осіб, які досягнули 16-річного віку. Для категорії В1 (квадро- і трицикли, мотоколяски та інші триколісні (чотириколісні) ТЗ, з максимальною масою не більше 400 кг) – для осіб, які досягнули 18-річного віку.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2023 року поблизу села Филинці Любарської територіальної громади Житомирської області автомобіль Chevrolet, виїжджаючи на головну дорогу, врізався у мікроавтобус. За кермом легковика була 17-річна дівчина. Їй та пасажиру авто знадобилася медична допомога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст Сонячне Оліївська громада  
Матеріали по темі