Суспільство

Житомирський ФК «Полісся» посилився захисником київського «Динамо» Микитою Кравченком

25 June 2023, 15:20

Правий захисник київського «Динамо» Микита Кравченко приєднується до футбольного клубу «Полісся» на правах оренди і виступатиме за «вовків» у сезоні 2023/2024.

Про це 25 червня повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

«По завершенню терміну оренди «Полісся» має право на викуп футболіста у столичного клубу. У своїй професійній кар’єрі Микита виступав за київське «Динамо», СК «Дніпро-1» та ковалівський «Колос». За своїми плечима Микита має досвід виступів в Українській Прем’єр-Лізі, єврокубках та виступи за національну збірну України U20», - йдеться у повідомленні.

Головний тренер ФК «Полісся» характеризує Микиту Кравченка, як футболіста, який може виконувати на полі великі об’єми роботи.

«Що стосується Кравченка, то це – «машина», це об’єм, це людина, яка може зіграти дві гри поспіль. Він також має дуже пристойний досвід. Він давно був у нас «на олівці», але з’явився лише в даний момент», - сказав наставник «Полісся» Юрій Калітвінцев у інтерв’ю для клубної пресслужби, яке можна буде прочитати на сайті вже найближчим часом.

Водночас півзахисник Максим Андрущенко залишає футбольний клуб «Полісся».

«Хавбек приєднався до «Полісся» в лютому 2021 року. Півзахисник провів у клубі 2,5 роки і за цей час 37 разів виходив на поле захищати кольори «вовків». За житомирян Андрущенко відзначився двома забитими голами, а також віддав три результативні передачі. ФК «Полісся» дякує Максиму за роботу в клубі і бажає подальших успіхів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в червні футбольний клуб «Полісся» підписав дворічний контракт з центральним захисником Артемом Шабановим.

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з рахунком 5:0 і забезпечив собі вихід у Прем’єр-лігу, а 27 травня обіграв ФК «ЛНЗ» з Черкас і став чемпіоном Першої ліги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол Кравченко 
Матеріали по темі