Місто

Фірмі, яку заснував депутат міськради, дозволять приватизувати комунальне приміщення в центрі Житомира

27 June 2023, 12:54

Житомирська міська рада збирається дозволити приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 56 шляхом викупу.

Відповідний проєкт рішення сесії 27 червня оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської територіальної громади загальною площею 59,8 кв.м, що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Київська, 56 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Житомирської міської ради шляхом викупу орендарем ПП «Центр правової допомоги «ГОРОС» із зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації», - йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо, на сесії 23 лютого цього року міська рада затвердила перелік об’єктів Житомирської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2023 році, в якому було сім нових приміщень і серед них – на вул.Київська, 56, площа 59,8 кв.м, орендарем є ПП «Центр правової допомоги ГОРОС», яке в 2009 році заснував нинішній депутат міської ради Олег Горай (фракція «Європейської Солідарності»), зараз підприємство належить Максиму Рашевцю. Наприкінці 2022 року міська рада надала цьому підприємству згоду на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого приміщення на Київській на загальну суму 229 тис. 732 грн, що становить 46,8 % ринкової вартості майна.

Скріншот з аналітичного порталу YouControl

Як повідомляв Житомир.info, Господарський суд Житомирської області рішенням від 23 березня 2021 року відмовив у задоволенні позову прокуратури, яка хотіла зобов`язати приватне підприємство «Центр правової допомоги "Горос"» звільнити земельну ділянку у Житомирі на вул. Івана Кочерги, 2-б шляхом знесення самочинного будівництва – об`єкту незавершеного будівництва «Нове будівництво будівлі офісу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація міськрада нерухомість викуп вул.Київська Горай Горос 
Матеріали по темі