Події

У селі Житомирської області перекинулася вантажівка: постраждалого 40-річного водія довелося деблокувати з авто

3 July 2023, 15:34

Поблизу с. Швайківка 2 липня сталася ДТП, внаслідок якої водія Scania довелося деблокувати із перекинутої автівки.

Про це 3 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«2 липня по лінії 101 надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вивільненні водія з пошкодженої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вантажівки. Автомобіль “Scania” з причепом перекинувся, внаслідок чого водію затиснуло металевими конструкціями кабіни нижні кінцівки. Подія сталася поблизу с. Швайківка Швайківської територіальної громади Бердичівського району. За допомогою гідравлічного інструменту розжали передні стойки кабіни, розрізали кермо та дістали потерпілого. Каретою швидкої допомоги його госпіталізували до медичного закладу. Усі обставини події наразі встановлюються правоохоронцями», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що постраждалий чоловік – 40-річний житель Бердичева, та надали деякі подробиці ДТП.

«2 липня близько 11.00 водій вантажного автомобіля Scania житель Бердичева 1983 р.н. рухаючись селом Швайківка у напрямку с. Райків, при виконанні маневру повороту не впорався з керуванням і здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги з подальшим перекиданням ТЗ.Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Бердичівської міської лікарні. За вказаним фактом патрульні Бердичівського райвідділу поліції склали адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП», - розповіла речниця ГУНП у Житомирській області.

Нагадаємо, 2 липня у селі Покалів автомобіль злетів з траси й загорівся, травмованого водія встигли врятувати, однак машина згоріла вщент.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога ДТП поліція аварія 
Матеріали по темі