Події

У Житомирі на Івана Сльоти 45-річна жінка випала з 8 поверху: ймовірно вчинила самогубство

6 July 2023, 10:24

У Житомирі в районі Промавтоматики на Івана Сльоти 5 липня близько 19 години з 8 поверху випала жінка.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«У нас тут надзвичайна ситуація сталася. У дворі багатоповерхівки близько 19 години на Івана Сльоти жінка випала з вікна, на місці багато поліції. Я якраз займаласясвоїми справами і чую такий звук глухий, ніби машина «стукнулися». Потім почула, що хтось кричить, геть не зрозуміла спочатку, що сталося, а коли почала вити сирена «швидкої», то побачила, що там лежала людина», - розповіла читачка.

У пресслужбі Житомирського районного управління поліції 6 липня в коментарі Житомир.info прокоментували цю подію.

«Близько 18:50 5 липня до поліції від медиків надійшло повідомлення про загибель жінки по вулиці Івана Сльоти у місті Житомирі. На місці працювали поліцейській слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління поліції. Попередньо з’ясовано, що загибла жінка 1977 року народження. Вона впала з вікна власної квартири на 8 поверсі. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти. Обставини події встановлюють правоохоронці в межах відкритого кримінального провадження. Попередньо, жінка вчинила самогубство», - зазначили у поліції.

Нагадаємо, 25 березня у Бердичеві 66-річна жінка випала з вікна квартири на 7 поверсі та загинула.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня 2022 року у Коростені з вікна дев'ятиповерхівки випала дитина, на місці події працювали «швидка» і поліція.

А 12 червня 2022 року на вулиці Київській у Житомирі дворічна дівчинка випала з вікна на третьому поверсі й отримала травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вікно падіння самогубство 
Матеріали по темі