Суспільство

У житомирському «Поліссі» новий гравець – конголезький напівзахисник Бені Макуана

10 July 2023, 11:05

Футбольний клуб «Полісся» уклав контракт терміном на 3 роки з конголезьким півзахисником Бені Макуана.

Про це 9 липня повідомила пресслужба футбольного клубу «Полісся».

До переходу в «Полісся» Бені виступав за футбольний клуб «Монпельє», який грає у французькій «Лізі 1».

Аналітики визначають сильними сторонами гравця феноменальну швидкість, ігрове чуття та дриблінг. У професійній кар’єрі Бені Макуана має досвід виступів за національну збірну Республіки Конго у кваліфікації до Чемпіонату світу у Катарі. Портал «Transfermarkt» оцінює трансферну вартість гравця у 600 000 €.

«Ми щиро раді привітати Бені Макуана у нашому клубі. Спостерігаючи за грою Бені у складі «Монпельє» у французькій «Лізі 1», ми відзначили ті якості, які на нашу думку стануть в нагоді команді «Полісся» — це неординарне бачення ігрових ситуацій, чудова швидкість цього гравця та відмінна робота із м'ячем. Переконаний, що після повної адаптації та інтеграції в ту модель футболу, яку будує наш тренерський штаб, Бені однозначно посилить команду і разом із «Поліссям» досягатиме успіхів», — коментує підписання контракту з Бені Макуана генеральний директор футбольного клубу «Полісся» Володимир Загурський.

Нагадаємо, 6 липня пресслужба ФК «Полісся» інформувала про укладання контракту терміном на 1 рік з досвідченим голкіпером Денисом Бойком.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2023 року правий захисник київського «Динамо» Микита Кравченко приєднався до футбольного клубу «Полісся» на правах оренди і виступатиме за «вовків» у сезоні 2023/2024.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" гравець 
Матеріали по темі