Суспільство

На трасах у Житомирській області дорожники латають ями та поновлюють маркування: водіїв закликають бути уважними

10 July 2023, 11:38

На дорогах Житомирської області комунальники проводять роботи з ліквідації аварійних вибоїн.

Про це 10 липня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Ліквідовуємо аварійні вибоїни на регіональних дорогах Працюємо на дорогах Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище поблизу Строкова та на Р-49 Васьковичі – Шепетівка на Звягельщині. Задіяно 4 бригади, роботи проводяться гарячим асфальтобетоном. Наразі поліпшуємо безпеку руху за рахунок ліквідації аварійних ям, адже на час повномасштабного вторгнення не можемо проводити планові капремонти. У місцях проведення ремонтних робіт просимо водіїв дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків», - йдеться в повідомленні.

Також тривають роботи з експлуатаційного утримання (ліквідація аварійної ямковості, поновлення маркування на пішохідних переходах, скошування трави) на міжнародних шляхах М-06 Київ - Чоп, М-07 Київ – Ковель - Ягодин, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів - Подільський.

Нагадаємо, вдень 26 червня соцмережами почало ширитися відео, де водії обурювалися «трампліном на варшавці», дорожники пояснили ситуацію та запевнили: як тільки дізналися про це, встановили на ділянці відповідні дорожні знаки. Згодом перешкоду в русі ліквідували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт вибоїна 
Матеріали по темі