Події

У селі Житомирської області місцевий житель спалив автівку знайомого через ревнощі

11 July 2023, 09:32

На Ружинщині поліція розслідує підпал автомобіля, який здійснив місцевий житель внаслідок конфлікту через ревнощі.

Про це 11 липня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Повідомлення про пошкоджену вогнем ВАЗівку на березі ставка у с. Бистрику надійшло до поліції уранці 7 липня. За висновком співробітників ДСНС ймовірною причиною загорання автомобіля став підпал. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції, працівники якої зафіксували всі обставини події», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що згорілий транспортний засіб належить 33-річному місцевому жителю. За свідченнями місцевих жителів, до події міг бути причетним їх 50-річний односелець. Напередодні між ним та власником авто виник конфлікт через ревнощі. Чоловік визнав свою провину.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Триває з’ясування всіх обставин, у тому числі й сума завданих збитків.

За чинним законодавством причетному та такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Нагадаємо, 26 квітня у Житомирській області посиденьки товаришів завершилися підпалом автівки гостя та реанімацією для господаря. Поліцейські з’ясовували обставини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал пожежа автомобіль машина конфлікт ревнощі 
Матеріали по темі