Події

Поблизу Житомира Volkswagen влетів у колесовідбійник: загинули двоє пасажирів, водій потрапив до реанімації

12 July 2023, 11:05

Уночі 12 липня в ДТП біля Житомира загинули двоє людей, водій автівки у лікарні: поліція встановлює обставини.

Про це 12 липня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 липня близько 1:10 поблизу с. Сонячного Житомирського району, на 142 км автодороги Київ-Чоп. Попередньо, 43-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на колесовідбійник. Чоловіка доставлено до відділення реанімації та інтенсивної терапії обласної лікарні. Пасажири автомобіля, 36-річний киянин, а також інший чоловік, особу якого наразі встановлюють правоохоронці, загинули на місці події», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, вночі з 10 на 11 липня в Житомирі під час комендантської години Renault врізався в електроопору: п’яний водій спробував втекти з місця ДТП

Як повідомляв Житомир.info, 10 липня 2023 року на об’їзній біля Житомира сталася ДТП з потерпілими, рух трасою був ускладнений. Згодом поліція Житомирської області надала подробиці події: у ДТП двоє травмованих, серед них 2-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія колесовідбійник 
Матеріали по темі