Місто

Мер Житомира знову доручив виплатити грошові винагороди чемпіонці Європи з боротьби та її тренеру

12 July 2023, 15:09

Мер Житомира Сергій Сухомлин доручив виплатити грошові винагороди спортсменці Ірині Бондар, яка стала чемпіонкою Європи з боротьби U20, та її тренеру Михайлу Христосову.

Відповідне розпорядження мер підписав 10 липня.

«Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради провести у квітні-травні 2023 року виплату грошових винагород за високі спортивні досягнення: Бондар Ірині Юріївні – чемпіонці Європи з боротьби серед жінок U20, у сумі 20 000 гривень 00 копійок; Христосову Михайлу Анатолійовичу – тренеру Бондар Ірині Юріївні – чемпіонці Європи з боротьби серед жінок U20, у сумі 10 000 гривень 00 копійок», - йдеться у документі.

Нагадаємо, розпорядженням від 21 квітня цього року Ірині Бондар та її тренеру виплатили такі самі суми винагород за перемогу на чемпіонаті Європи з боротьби серед жінок U23.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2023 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про виплату грошових нагород чотирьом призерам міжнародних змагань і тренеру. Грошові сертифікати вручили в міській раді 26 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження винагорода спортсмен тренер боротьба Бондар Христосов  
Матеріали по темі