Події

В селищі Житомирської області горів цех з виготовлення брикетів: охоронця, який намагався загасити пожежу, госпіталізували

15 July 2023, 12:08

В Романові рятувальники ліквідували пожежу на даху цеху з виготовлення паливних брикетів.

Про це 15 липня повідомила пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«15 липня о 02:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній будівлі цеху по виготовленню паливних брикетів одного з підприємств смт Романів Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем частково охоплена покрівля та існує загроза поширення полум’я на устаткування й готову продукцію, що знаходяться всередині. Менше ніж за півтори години пожежу вдалося ліквідувати. Вогнем знищено частину шиферної покрівлі. Завдяки оперативним та вправним діям фахівців ДСНС вдалося запобігти подальшому поширенню пожежі будівлею, на оснащення та готову продукцію. До гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки», - йдеться у повідомленні.

Під час спроб самостійного гасіння пожежі отримав опіки 69-річний охоронець підприємства. Каретою швидкою допомоги, яку викликали рятувальники, його госпіталізували до лікувального закладу.

Попередня причина займання – коротке замкнення електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 липня 2023 року у Бердичеві через розряд блискавки загорівся житловий будинок: вогонь знищив покрівлю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа цех опіки Романів  
Матеріали по темі