Події

Суд виніс вирок жителю Житомирської області, який неодноразово ґвалтував 13-річну дівчину: ув’язнили на 11 років

18 July 2023, 15:49

Жителя Житомирської області, який неодноразово ґвалтував 13-річну дівчину, присудили 11 років позбавлення волі.

Про це 18 липня повідомляє пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

«Бердичівський міськрайонний суд ухвалив обвинувальний вирок 47-річному чоловікові, обвинуваченому у зґвалтуванні малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Попри те, що обвинувачений не визнав своєї вини, колегія суддів, дослідивши усі докази по справі, вважає, що вина чоловіка у скоєнні особливо тяжкого злочину повністю доведена. Суд призначив покарання – 11 років позбавлення волі, а також ухвалив внести інформацію про особу обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи», - йдеться в повідомленні.

Як випливає з ухваленого вироку, події відбувалися у грудні 2019-го року в одному із сіл Житомирської області. Чоловік, батько чотирьох дітей, вночі у будинку, де проживала сім′я, згвалтував 13-ти річну дочку своєї співмешканки. Після того, як жінка заскочила чоловіка «на гарячому», дитина зізналася матері, що вітчим робив це з нею не вперше, при цьому погрожував фізичною розправою, якщо вона розповість про це кому-небудь.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді протягом 30-ти днів. До набрання вироку законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2020 року жителю Баранівського району, 44-річному чоловіку, який неодноразово ґвалтував свою 13-річну пасербицю, оголосили про підозру і взяли під варту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок згвалтування 
Матеріали по темі