Економіка

Робота «Житомиргазу» під координацією держави – гарантія безпеки та стабільності

20 July 2023, 14:46

Після переходу під керівництво ГК «Нафтогаз України» газорозподільна компанія АТ «Житомиргаз» продовжує свою роботу в межах ліцензованої діяльності. Наразі газовики активно проводять підготовку до опалювального сезону, тому усі зусилля фахівців підприємства спрямовані на виконання ремонтних робіт та модернізацію газорозподільної інфраструктури регіону.

У компанії наголошують, усі зобов’язання перед споживачами виконують, натомість газовики нагадують, що плата за послуги розподілу залишилася без змін та повинна здійснюватись щомісячно. Відповідно до Кодексу газорозподільних систем за розподіл газу необхідно заплатити до 20 числа місяця, в якому клієнти отримали послугу.

Особові рахунки споживачів та тариф на послугу розподілу газу залишаються без змін. Реквізити також не змінилися:

• Оператор газорозподільних систем АТ "Житомиргаз";

• ЄДРПОУ 03344071;

• номер рахунку для фізичних осіб (населення):

№ UA103116470000026030300007730.

Сплатити легко онлайн:

Через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua.

У призначенні платежу варто обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки — десятизначні та починаються на 0400.

АТ «Житомиргаз» є частиною газорозподільної системи України, тому кожен платіж важливий, адже це внесок в енергетичну міцність країни. Тож щиро дякуємо усім споживачам, які знаходять можливість здійснювати оплату за послугу з розподілу газу вчасно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ 
Матеріали по темі