Події

В селищі Житомирської області під час гасіння пожежі в житловому будинку виявили власницю з опіками кінцівок

24 July 2023, 12:57

Упродовж доби рятувальники ліквідували дві пожежі у побуті.

Про це 24 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області

23 липня о 19:20 рятувальники залучались на гасіння дерев'яного житлового будинку в смт Ємільчине Звягельського району.

«На момент прибуття бійців ДСНС на місце виклику спостерігалося сильне задимлення в будинку. Крім того, стало відомо, що всередині оселі може знаходитися власниця та її дитина. Включившись в апарати на стисненому повітрі, рятувальники провели розвідку та виявили в одній із кімнат власницю помешкання. Її сина - підлітка у приміщенні не було. 34-річну жінку з опіками кінцівок передали медикам. Вже за 7 хвилин вдалося зупинити поширення полум'я та о 19:45 - повністю ліквідувати пожежу. Вогнем знищено телевізор, меблі та пошкоджено 2 кв.м оздоблення стіни. Ще одне займання в житловому будинку упродовж минулої доби виникла в с. Краснопіль Бердичівського району. На гасіння було залучено працівників місцевої пожежної охорони с. Бурківці, які оперативно ліквідували пожежу та не допустили збільшення її площі. Внаслідок події вогнем знищено лише диван. Причини загорянь встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 липня 2023 за добу в області виникло три пожежі. В Коростені в багатоповерхівці сталася пожежа: осередок займання був біля газового лічильника.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня 2023 року в Житомирі на Мальованці горіла літня кухня, рятувальники встигли винести газовий балон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники опіки Бердичівський район Звягельський район 
Матеріали по темі