Події

За вихідні житомирські патрульні виявили 15 нетверезих водіїв, деякі були з ознаками наркотичного сп’яніння

24 July 2023, 14:36

За минулі вихідні патрульні зафіксували 15 випадків керування водіями транспортними засобами в стані сп’яніння.

Про це 24 липня повідомила пресслужба Патрульної поліції в Житомирській області.

«Серед водіїв, у яких патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, були й такі, чий результат алкотестера перевищував норму в десятки разів. Також значний відсоток водіїв, щодо яких складені протоколи, перебували з ознаками наркотичного сп’яніння. Нагадуємо, що максимально допустимий рівень алкоголю в крові — 0,2 проміле. Понад 3 проміле алкоголю вважається фазою важкого сп'яніння, яка наближається до алкогольного отруєння. У всіх випадках охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили водіїв від керування», - йдеться у повідомленні.

На всіх керманичів охоронці порядку склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування. Водії, сідаючи за кермо напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, протягом 8-9 липня 2023 року житомирські патрульні відсторонили від керування 27 п’яних водіїв: в одного з них алкотестер показав понад 5 проміле.

Як повідомляв Житомир.info, 25-26 червня 2023 року на дорогах Житомира та області патрульні виявили понад два десятки нетверезих водіїв, деякі були «під наркотиками».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний патрульні водій нетверезий водій п'яний водій 
Матеріали по темі