Місто

Нідерланди передали мобільну хірургічну систему та операційний рентгенопрозорий стіл вартістю понад мільйон гривень житомирській обласній лікарні

4 August 2023, 12:09

Житомирська обласна лікарня імені Гербачевського отримала мобільну хірургічну систему та операційний рентгенопрозорий стіл від Нідерландів в кардіологічне відділення.

Про це 4 серпня повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«В умовах воєнного часу особливої підтримки потребують наші захисники та люди, які рятують їх та наше життя - медики. Сьогодні разом з керівником фонду “Хлібний дім” Аркадієм Маргулісом передали від наших друзів з Нідерландів мобільну хірургічну систему С-дуга та операційний рентгенопрозорий стіл кардіологічному відділенню обласної лікарні імені Гербачевського. Вартість переданого обладнання становить понад мільйон гривень. Дякуємо Аркадію Маргулісу та нашим партнерам з Голландії. Завдяки цьому обладнанню наші лікарі зможуть врятувати сотні життів. Дякую нашим волонтерам! Разом переможемо!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня 2023 року пологове відділення першої міської лікарні Житомира отримало гуманітарну допомогу від іноземних благодійників, а саме функціональний реанімаційний стіл, який допоможе виходжувати немовлят з перших хвилин життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня кардіологічне відділення Нідерланди обласна лікарня мобільна хіургічна система рентгенопрозорий стіл 
Матеріали по темі