Події

На трасі поблизу села Житомирської області зіткнулися автівки: є потерпілі, рух у напрямку Києва ускладнений

18 August 2023, 15:38

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП із потерпілими, рух транспорту в напрямку Києва частково ускладнений.

Про це 18 серпня о 15:26 повідомила патрульна поліція в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась, близько 15-ї години, на 177 км автодороги Київ — Чоп (село Мартинівка Житомирської області), рух транспорту в напрямку міста Києва частково ускладнений та здійснюється крайньою правою смугою. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці автопригоди працюють медики та слідчі з ДТП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 серпня о 14:43 патрульні повідомили, що поблизу села Царівка на трасі Київ-Чоп у Житомирської області на місці ремонту дороги зламалася вантажівка, рух у напрямку міста Житомира ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 17 серпня 2023 року патрульні повідомили про дві ДТП, які сталися на трасах в Житомирській області, внаслідок автопригод рух транспорту був ускладнений. Згодом у поліції надали подробиці однієї з ранкових аварій біля Житомира: там зіткнулися фургон з мікроавтобусом: двоє людей травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція потерпілий 
Матеріали по темі