Події

За фактом атаки ворожими дронами об’єкта інфраструктури в Житомирській області СБУ розпочала розслідування

19 August 2023, 12:02

СБУ розслідує факт чергової атаки ворожими дронами-камікадзе по інфраструктурному обʼєкту на Житомирщині.

Про це 19 серпня повідомляє Управління СБ України в Житомирській області.

«Слідчі Управління СБУ в Житомирській області розпочали кримінальне провадження за фактом чергової атаки бойовими безпілотниками країни-агресора по регіону. За даними слідства, близько 4.30 ранку 19 серпня 2023 року російські дрони-камікадзе атакували інфраструктурний обʼєкт області, внаслідок чого виникла пожежа. Жертв та постраждалих немає. Наразі співробітники Служби безпеки працюють на місці та проводять першочергові слідчі дії: збирають та досліджують речові докази, з'ясовують усі обставини події», - йдеться в повідомленні.

Слідчі СБУ за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, зранку 19 серпня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко проінформував, що уночі Житомирщина була атакована дронами-камікадзе, через падіння уламків виникли пожежа, обійшлося без жертв. А Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що вночі було знищено 15 ворожих ударних БпЛА на території України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атака обстріл дрон війна СБУ 
Матеріали по темі