Суспільство

Як житомирська бригада провела літо на фронті, знищуючи російських окупантів

21 August 2023, 09:42

95-а окрема десантно-штурмова бригада провела літо, зрештою, як і минулі весну, зиму та осінь, знищуючи російську техніку, бійці розбирали по суглобам ворогів та перетворювали «асвабадітєлєй» на добриво.

Про це 21 серпня повідомляє служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

«Хоч якась користь буде від росіян!», - кажуть житомирські десантники та завзято нищать ворогів.

Зауважимо, у відео встановлені вікові обмеження, воно може містити неприйнятні для когось кадри, переглянути потужну роботу бійців житомирської 95-ї бригади можна за посиланням.

Мінометники 95-ї бригади вміло відпрацьовують по російських окупантах й розповіли про перевагу артилерії у цій війні, подробиці в сюжеті від 16 серпня 2023 року.

Як артилеристи 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжують знищувати ворожі цілі з російськими окупантами, випалюючи навіть будь-який слід від них. Працюють інтенсивно, ставлять рекорди по влучаннях і роблять усе можливе, аби ворог не прийшов у домівки мирних жителів, більше дивіться у сюжеті від 7 серпня 2023 року.

Нагадаємо, у відео 95-ї бригади від 4 серпня житомирські піхотинці розповідали про бойові дії «на нулі», успіхи завдяки техніці та злагоджену роботу захисників

А наприкінці липня 2023 року мінометники житомирської бригади розповіли, як завдяки злагодженій кома

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник 
Матеріали по темі