Місто

У Житомирі в День Незалежності нагородили військових та передали дітям загиблих захисників іменні подарунки

24 August 2023, 12:39

У День Незалежності 24 серпня в Житомирі відбулося нагородження військовослужбовців та вручення іменних подарунків діткам загиблих воїнів.

Про це повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Незалежність. Її захищають. Сьогодні нагородили військових. Незалежність. Її виборюють ціною життя. Герої, які повернулись на щиті, віддали найцінніше… У них є родини, є дітки. Підтримувати їхні сімʼї — важливий обовʼязково кожного з нас. Сьогодні, в День Незалежності ми передали діткам загиблих іменні подарунки. Це худі, кулон та термос із емблемою роду військ, де служили їхні татусі. Ми розпочали таку акцію в День Героїв, сьогодні продовжуємо і будемо продовжувати надалі. Бо війна триває…Дітям ці худі та кулони точно потрібні. Бо ті, хто отримав ці подарунки раніше, з гордістю носять їх, не знімаючи. Кулони завжди на шиї…Діти втратили найдорожче. Але вони завжди берегтимуть це в памʼяті. Це страшний відбиток у дитячих серцях, війна та втрати. Та це наше майбутнє покоління, яке завжди памʼятатиме відвагу своїх батьків, мужніх воїнів. Та зростатимуть із правильними цінностями. І будуть розбудовувати Україну!, - прокоментував Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 16 серпня в Житомирі вручили ордени «За мужність» родинам ще 6 загиблих захисників, одному з них його присвоїли за життя.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня 2023 року в Житомирі родинам загиблих захисників України вручили ордени Богдана Хмельницького III ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода війна відзнака орден медаль захисник військовий подарунок діти дитина Сухомлин 
Матеріали по темі