Події

У Житомирському районі внаслідок зіткнення мотоцикла та вантажівки травми отримали двоє людей, серед яких – неповнолітня пасажирка

29 August 2023, 12:21

У Житомирському районі ввечері 27 серпня внаслідок зіткнення мотоцикла та вантажівки постраждало двоє осіб, серед яких неповнолітня пасажирка. Поліція проводить розслідування.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського райуправління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 серпня близько 20:50 на 150 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Іванівки.

Зіткнення відбулось між мотоциклом «Honda» під керуванням 28-річного житомирянина, який рухався у напрямку столиці та попутним автомобілем «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 38-річний житель Рівненщини. У результаті ДТП травми отримали водій двоколісника та його 16-річна пасажирка. Їх обох було ушпиталено», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Житомирського районного управління поліції проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, 26 серпня у Вінниці водійка Nissan не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на пішохода, внаслідок автопригоди 28-річний житель Житомирської області загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 24 серпня 2023 року слідчі поліції Вінниччини повідомили про підозру водію вантажівки, жителю Житомирської області, за участі якого 22 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, в котрій загинуло 12 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл вантажівка 
Матеріали по темі