Події

У Житомирі на проспекті Миру тролейбус не пропустив легковик, у результаті чого автівка на швидкості врізалася в електроопору

1 September 2023, 13:14

У Житомирі на проспекті Миру зранку 1 вересня сталася ДТП за участю тролейбуса і авто.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні на проспекті Миру о 7:45 сталась дорожньо-транспортна пригода, за попередньою інформацією, з потерпілими. Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що автопригода відбулась за участю тролейбуса та автомобіля Daewoo. Від медичної допомоги 32-річний водій легковика відмовився. Тож оформленням матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, займалися патрульні. Інспектори встановили, що водій тролейбуса під час зустрічного роз'їзду не надав переваги в русі автомобілю Daewoo, у результаті кермувальник авто наїхав на електроопору», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на водія громадського транспорту патрульні склали протокол за ч. 5 ст. 122(Створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян), а на кермувальника легковика за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, пізно ввечері 31 серпня в Житомирі, на перехресті вулиць Перемоги й провулку Червоного, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. У пресслужбі патрульної поліції проінформували, що допомога правоохоронців не знадобилася, водії оформили європротокол.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2023 року близько 18 години у Житомирі на верхній Польовій сталася ДТП. У пресслужбі патрульної поліції проінформували, що виклик про автопригоду надійшов о 17:51. Внаслідок зіткнення Suzuki та Mercedes були потерпілі. Патрульні забезпечували безпеку та регулювання дорожнього руху, також на місці працювали слідчі з ДТП. Згодом у поліції надали подробиці автопригоди, зазначивши, що четверо учасників ДТП зверталися до лікарні, серед них – дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція тролейбус 
Матеріали по темі