Суспільство

Знищена техніка, контужений екіпаж та палаючий склад боєприпасів – робота воїнів із бригад Житомирської області на фронті

4 September 2023, 09:55

Російські окупанти під Бахмутом спробували вкотре атакувати позиції наших воїнів, однак все завершилося знищеною технікою та контуженим екіпажем.

Про це 3 вересня повідомила пресслужба 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

«На Бахмутському напрямку танк окупантів спробував атакувати українські позиції. Але повоювати нахаба не встиг – спочатку підірвався на власній міні, а потім його добили точним пострілом гармаші САУ 2С3 "Акація" 30 ОМБр. Переляканий і контужений екіпаж панічно кинув машину і розбігся лісом», - йдеться в повідомленні.

А 1 вересня служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України показала, як житомирські десантники знищили склад боєприпасів та РЕБ окупантів.

«Палало так, наче салют до Дня незалежності України! Далі буде!», - зазначили в дописі.

Нагадаємо, 25 серпня служба зв'язків з громадськістю 95-ї бригади показала, як житомирські десантники спільно з контррозвідкою СБУ ламають моральний дух росіян.

А 21 серпня 2023 року на сторінці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади розповіли, як десантники провели літо на фронті – зрештою, як і минулі весну, зиму та осінь, знищуючи російську техніку, бійці розбирали по суглобах ворогів та перетворювали «асвабадітєлєй» на добриво.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник 30 бригада Бахмут 
Матеріали по темі