Суспільство

Закулісся ІПСО на фронті: як житомирські десантники спільно з контррозвідкою СБУ ламають моральний дух росіян

28 August 2023, 10:27

Житомирські десантники не тільки вправно нищать ворога на українській землі, та ще ламають моральний дух росіян.

Про це 25 серпня повідомляє служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

«Спільна робота 95-ї окремої десантно-штурмової бригади з Департаментом військової контррозвідки СБ України зазвичай схована від звичайних людей, але результати такої діяльності пришвидшують наш день перемоги», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на сторінці бригади оприлюднили фрагменти роботи ІПСО проти ворога:

Нагадаємо, 21 серпня на сторінці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади розповіли, як десантники провели літо на фронті – зрештою, як і минулі весну, зиму та осінь, знищуючи російську техніку, бійці розбирали по суглобах ворогів та перетворювали «асвабадітєлєй» на добриво.

Мінометники 95-ї бригади вміло відпрацьовують по російських окупантах й розповіли про перевагу артилерії у цій війні, подробиці в сюжеті від 16 серпня 2023 року.

Як артилеристи 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжують знищувати ворожі цілі з російськими окупантами, випалюючи навіть будь-який слід від них. Працюють інтенсивно, ставлять рекорди по влучаннях і роблять усе можливе, аби ворог не прийшов у домівки мирних жителів, більше дивіться у сюжеті від 7 серпня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник розвідка контррозвідка 
Матеріали по темі