Події

Пішов порибалити і не повернувся: з річки в Житомирському районі дістали тіло 55-річного чоловіка

5 September 2023, 10:48

4 вересня з річки Роставиця в селі Паволоч дістали тіло 55-річного чоловіка.

Про це 5 вересня повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області.

«4 вересня о 12:10 до Служби порятунку «101» від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що у річці Роставиця в с. Паволоч Попільнянської територіальної громади Житомирського району втопився чоловік та необхідно дістати з води його тіло. Зі слів родичів, 55-річний чоловік напередодні ввечері пішов порибалити та не повернувся. Його тіло у водоймі виявив місцевий мешканець, який і повідомив про це екстрені служби. На місці пригоди бійці ДСНС встановили, що загиблий знаходиться в очереті на відстані 50 м від берега на поверхні води. На гумовому човні вони дісталися до нього та підтягнули до берега», - йдеться в повідомленні.

Остаточні обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.

Нагадаємо, 31 серпня із водойм у Житомирській області за день дістали тіла двох чоловіків: в селі Слобода Селець на місцевому кар’єрі потонув юнак 2007 року народження, а на місцевому ставку села Слобідка Курненської територіальної селищної громади втопився чоловік 1973 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2023 року у селі Городківка Житомирської області на ставку виявили тіло чоловіка 1985 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: утоплення потопельник водойма ДСНС рятувальник річка 
Матеріали по темі