Місто

На околиці Житомира замість складів хочуть побудувати багатоквартирні будинки, анонсують громадське обговорення

5 September 2023, 13:29

В Житомирі на початку жовтня планують провести громадське обговорення в порядку спеціального зонального погодження надання «статусу вимушеної невідповідності» земельній ділянці на вулиці Радоновій.

Відповідне оголошення 5 вересня оприлюднили на сайті міської ради.

«05 жовтня 2023 року о 11.00 в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (вул. Покровська, 6, 2-й поверх) відбудеться громадське обговорення в порядку спеціального зонального погодження надання «статусу вимушеної невідповідності» земельній ділянці за адресою: вул. Радонова, 9, м. Житомир, на термін – до зміни містобудівної документації м. Житомира. Пропозиції до проектів містобудівної документації під час громадського обговорення питань, що відносяться до спеціальних зональних погоджень в межах певної територіальної зони, мають право надавати фізичні та юридичні особи якщо вони є власниками (користувачами) земельних ділянок або об’єктів нерухомого майна, розташованих в межах цієї територіальної зони, та на суміжній із визначеною зоною території», - йдеться в оголошенні.

Громадське обговорення проводиться на виконання спеціального зонального погодження, передбаченого містобудівною документацією – Планом зонування території м. Житомира.

На Генеральному плані зазначена земельна ділянка позначена як територія складів, але фактично зараз там складів немає, вона не використовується для зберігання будь-яких виробів чи матеріалів.

«Користувач земельної ділянки площею 0,8262 га за адресою: м.Житомир, вул.Радонова, 9 має намір використати ділянку для розміщення будівель змішаного використання з житловими приміщеннями у верхніх поверхах та розміщенням на нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, комерційного використання», - йдеться в обґрунтуванні необхідності змін.

Матеріали до обговорення дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, з 2015 року у Житомирі на вулиці Радоновій виділяли земельні ділянки родинам учасників АТО, станом на грудень 2020 року було зведено кілька десятків нових будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля будівництво обговорення вул.Радонова  
Матеріали по темі