Події

У Житомирі через падіння з мопеда до лікарні потрапили двоє підлітків

6 September 2023, 10:51

У Житомирі на перехресті Шевченка та Фещенка-Чопівського 5 вересня травмувалися 14-річний водій мопеда та його пасажирка.

Про це 6 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 вересня на перехресті вулиць Шевченка та Фещенка-Чопівського. За попередніми даними, неповнолітній житомирянин не впорався з керуванням двоколісного та допустив падіння. Унаслідок цього травми отримали керманич мопеда та пасажирка, його однолітка. Обидвох ушпиталено до обласної дитячої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські нагадують, що керувати мотоциклом, мопедом чи скутером можна лише з 16-річного віку та після отримання посвідчення водія відповідної категорії. Обов’язково використовуйте захисні шоломи.

Одночасно поліцейські звертаються до батьків.

«Роз’яснюйте дітям, що поїздки на мотоциклі чи скутері завжди пов’язані з ризиком. Купуючи такі транспортні засоби дітям або надаючи дозвіл на їх користування особам без відповідної підготовки, ви свідомо наражаєте їх та оточуючих на небезпеку!», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 2 червня у селі Приворітті Брусилівської громади 13-річний підліток на мопеді з’їхав у кювет, дитина потрапила до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 28 жовтня 2021 на трасі Київ-Чоп поблизу Житомира загинув 15-річний мопедист: розвертався і зіткнувся з легковиком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мопед підліток підлітки діти дитина аварія лікарня 
Матеріали по темі