Події

У Житомирі квартирант до смерті забив 50-річного господаря оселі під час конфлікту

6 September 2023, 14:16

У Житомирі поліцейські затримали чоловіка, який побив до смерті господаря квартири, в якій проживав разом із ним. Про скоєне підозрюваний повідомив у поліцію самостійно.

Про це 6 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Про те, що він спричинив тілесні ушкодження знайомому, чоловік повідомив до поліції самостійно. Правоохоронці прибули за вказаною ним адресою та виявили у квартирі тіло 50-річного житомирянина. Оперативники кримінальної поліції встановили, що упродовж останнього місяця у квартирі загиблого проживав його 45-річний знайомий. Чоловіки інколи разом розпивали алкогольні напої. Періодично у них виникали суперечки на побутовому ґрунті. 5 вересня пообіді квартирант у ході чергового конфлікту побив власника обійстя. Зрозумівши, що господар оселі помер, наступного дня таки розповів про скоєне правоохоронцям», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали 45-річного жителя обласного центру у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення затриманому повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України) та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 8 серпня у поліції інформували, що у Житомирі 15-річний хлопець до смерті побив 41-річного знайомого, з яким разом випивали. Тіло чоловіка підозрюваний із товаришами вирішили завернути в килим та винести на вулицю. Слідчі затримали 15-річного хлопця у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Водночас поліцейські встановлюють роль інших учасників подій.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2023 року у прокуратурі інформували, що жителя Бердичівського району, який рік тому жорстоко забив сокирою приятеля у власній домівці, ув’язнили на 11 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство квартирант господар конфлікт 
Матеріали по темі