Суспільство

Працюємо по ворожій піхоті, бліндажах та укріпрайонах: житомирські артилеристи про вогневі завдання на одному з «гарячих» напрямків

11 September 2023, 09:28

Військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади 24/7 виконують вогневі завдання на одному з «гарячих» напрямків.

Про це 11 вересня повідомила служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Працюємо вдень і вночі! Щойно відбили наступ піхоти противника, яка намагалася атакувати наші позиці. Загалом працюємо по ворожій піхоті, бліндажам та укріпрайонах. А на днях мені вдалося встановити особистий рекорд – дев’ять пострілів в одну ціль!» , – розповідає навідник гаубиці L119 Олександр.

Нагадаємо, 1 вересня служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України показала, як житомирські десантники знищили склад боєприпасів та РЕБ окупантів. А 3 вересня пресслужба 30 бригади розповіла, що на Бахмутському напрямку танк окупантів спробував атакувати українські позиції. Але повоювати нахаба не встиг – спочатку підірвався на власній міні, а потім його добили точним пострілом гармаші САУ 2С3 "Акація" 30 ОМБр.

Як повідомляв Житомир.info, 25 серпня 2023 року служба зв'язків з громадськістю 95-ї бригади показала, як житомирські десантники спільно з контррозвідкою СБУ ламають моральний дух росіян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник артилерист 
Матеріали по темі