Місто

У житомирській лікарні №2 впевнені у відсутності порушень, які стали підставою для кримінальної справи і обшуків

11 September 2023, 11:37

В комунальному підприємстві «Лікарня № 2 ім. В.П. Павлусенка» впевнені, що кримінальне провадження, в рамках якого проводили обшуки, не має перспективи.

Про це на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 вересня повідомила заступниця директора КП «Лікарня № 2 ім. В.П. Павлусенка» з економічних питань Світлана Маренич, відповідаючи на запитання мера Сергія Сухомлина щодо ситуації в лікарні.

«На сьогодні в нас тихо, справи (кримінальні) йдуть, ведуться. Ми впевнені, що у нас все нормально: підняли всі документи, переглянули – того, про що говорили і писали, немає», - сказала Світлана Маренич.

Під час засідання виконкому були внесені зміни до фінансового плану комунального підприємства, детальніше про збільшення капітальних видатків лікарні №2 у зв’язку з реконструкціями та придбанням обладнання дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, 11 серпня мер Житомира Сергій Сухомлин коментував обшуки в лікарні №2, підтвердивши, що вони пов’язані з лікуванням хворих на коронавірус.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 10 серпня 2023 року в житомирській лікарні №2 працівники департаменту стратегічних розслідувань та головного слідчого управління Нацполіції проводили обшуки в кабінетах керівництва лікарні, завідувачів відділень та ряду лікарів. Працівники та пацієнти лікарні запевнили, що на роботі закладу це не позначилося, а в ДСР уточнили, що обшуки пов’язані з організацією схеми незаконного отримання від НСЗУ бюджетних коштів, які виділяються на фінансування наданих медичних послуг для населення, Кримінальне провадження розслідується за декількома статтями. Ближче до вечора цього ж дня міська рада оприлюднила коментар адвоката про те, що в рамках відкритого в травні 2023 року кримінального провадження проводиться перевірка цільового використання коштів щодо фінансових витрат на боротьбу з COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком лікарня обшук Маренич лікарня №2 
Матеріали по темі