Здоров'я

Саме час: МЦ «Відновлення» підготував акційну пропозицію для тих, хто відкладав лікування варикозу

15 September 2023, 10:17

Помітили на ногах судинні «зірочки», відчуваєте важкість, набряки, судоми? Це повинно насторожити й серйозно задуматися про візит до лікаря-флеболога, адже може йтися про ознаки варикозу.

На жаль, багато хто досі вважає, що основна проблема цього захворювання – косметичний дефект. Однак запущений варикоз може стати причиною застою й згущення крові, а отже утворення тромбів. Без кваліфікованого лікування хвороба має безпосередню загрозу життю.

Проте, на щастя, сучасна медицина пропонує ефективні методи діагностики й лікування варикозного розширення вен. А розпочати слід з компетентної консультації. Для тих, хто давно відкладав похід до лікаря, саме зараз є стимул нарешті розпочати боротьбу з варикозом: житомирський Медичний центр «Відновлення» пропонує акційні умови – консультація лікаря-флеболога + УЗД вен нижніх кінцівок коштує 399 грн. Пропозицією можна скористатися до 07.10.23.

Важливо, що ультразвукову діагностику проводить висококваліфікований лікар Василь Кладницький, на сучасному апараті PHILIPS – «EPIQ 5». Це ультразвукова система преміального класу, архітектура якої є найпотужнішою з усіх, що коли-небудь застосовувалися в ультразвуковій діагностиці. Досвід професіонала та дослідження на обладнанні нового покоління забезпечать вичерпний висновок УЗД, високу якість і точність результатів, що є запорукою ефективного лікування.

Консультацію за висновками УЗД проводить судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії з 23-річним стажем Павло Галамай.

Тож нехтувати нагодою не варто: діагностика на найсучаснішому обладнанні, консультація двох кваліфікованих лікарів та акційна ціна – очевидно, що саме зараз склався пазл для тих, хто не наважувався повернути легкість своїй ходьбі.

Записатися та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/
Сторінка у
FB: https://www.facebook.com/Vidnovlennia

Про метод радіочастотної абляції вен у МЦ «Відновлення» читайте тут

«Відновлення» – клініка, де лікують причини, а не симптоми!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МЦ "Відновлення" клініка Відновлення медичний центр 
Матеріали по темі