Суспільство

Командири штурмових груп житомирської бригади розповіли про бойові дії на одному з гарячих напрямків на фронті

18 September 2023, 09:40

На одному із найбільш гарячих напрямків на фронті триває постійна підготовка, навчання та удосконалення практичних навичок бійців штурмових груп 95-ї бригади для успіху у боротьбі з ворожими окупантами.

Про це 16 вересня повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Командири штурмових груп 95-ї окремої десантно-штурмової бригади розповідають про бойові дії на одному з найбільш гарячих напрямків. Зокрема, особливості штурмових дій, постійну підготовку, набуття знань та удосконалення практичних навичок, моральну готовність до важких бойових завдань, подолання страху та готовності до дій», - йдеться в повідомленні.

«Перед кожним штурмом я говорю собі та своїм хлопцям - має бути холодна голова та гаряче серце», - зазначає десантник.

Нагадаємо, військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади 24/7 виконують вогневі завдання на одному з «гарячих» напрямків, відпрацьовуючи по ворожій піхоті, бліндажах та укріпрайонах. Як це відбувається дивіться у сюжеті від 11 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2023 року служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України показала, як житомирські десантники знищили склад боєприпасів та РЕБ окупантів. А 3 вересня пресслужба 30 бригади розповіла, що на Бахмутському напрямку танк окупантів спробував атакувати українські позиції. Але повоювати нахаба не встиг – спочатку підірвався на власній міні, а потім його добили точним пострілом гармаші САУ 2С3 "Акація" 30 ОМБр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник артилерист командир 
Матеріали по темі