Місто

У центрі Житомира знову черги біля офісу газовиків: люди хочуть повернути переплачені кошти

20 September 2023, 11:46

Вранці 20 вересня читачі помітили чергу на вулиці Київській біля офісу Житомирської філії Газмережі. Житомир.info звернувся за роз’ясненням до начальниці пресслужби Житомирської філії «Газмережі» Юлії Петришеної.

«Люди дуже відповідально підійшли до цього питання. До того ж є клієнти, які заплатили на пів року, а то й на рік вперед за реквізитами минулого оператора. Усі хвилюються, щоб повернути кошти. Ми їх розуміємо і хочемо звернути увагу, що вони можуть підготувати необхідні документи і передати їх зручним для них способом: відправити поштою чи принести самостійно. Також для консультацій вони можуть звертатись за вказаними номерами, або писати на нашу сторінку в фейсбуці. Терміни, коли потрібно зібрати документи й передати нам, законодавством конкретно не прописані. Немає потреби одразу в перші тижні вирішувати це питання. Але, звичайно, і не відкладайте цю справу надовго… Окрім заяви на повернення коштів, потрібно написати заяву на приєднання до умов договору розподілу природного газу», - пояснила Юлія Петришена.

19 вересня на своїй сторінці у фейсбуці пресслужба Житомирської філії "Газмережі" оприлюднила номера телефонів та список необхідних документів з якими можна звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів або надіслати поштою:

  1. листову заяву (приклад наведень на картинці, який можна написати "від руки" вдома);
  2. копію паспорта (1-6 сторінок);
  3. копію ідентифікаційного коду;
  4. довідку з банку з реквізитами карткового рахунка (може бути автоматично згенерована в мобільному додатку банку, що повинна містити IBAN карткового рахунка);
  5. копію квитанції на суму переплати.

Адреси для листування поштою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 35, 10002, Україна

Щоб завчасно дізнатися розмір Вашої переплати або у разі виникнення додаткових питань, зверніться до Центру обслуговування клієнтів або Контакт-центру за номерами:

  • +38 066 300 28 88
  • +38 098 300 28 88
  • +38 093 300 28 88

Заяву на приєднання до умов договору розподілу природного газу можна знайти на внутрішньому боці вересневої платіжки. Її потрібно заповнити, від’єднати від рахунку за розподіл газу та передати до Житомирської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” контролером або самостійно звернутись до працівників Газмережі. Зразок заяви також можна знайти тут.

Нагадаємо, 1 вересня пресслужба Міністерства енергетики повідомила про те, що у Житомирській області змінився оператор з розподілу природного газу – ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд Газмережі), відповідно, з 1 вересня 2023 року введено нові платіжки та реквізити.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2023 року пресслужба газопостачальника повідомила про те, що ТОВ «Житомиргаз Збут» продовжує повертати побутовим клієнтам переплату і помилково сплачені кошти за природний газ: станом на початок червня 2023 року компанія повернула майже 23 млн гривень, на банківські рахунки гроші отримали більше ніж 17 тис. споживачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ реквізити розподіл газу 
Матеріали по темі