Події

У Житомирі на вулиці Вільський Шлях вночі зупинили водія BMW, який порушував комендантську та перевозив чимало наркотиків

5 October 2023, 10:18

У Житомирі в ніч із 4 на 5 жовтня ТОРівці виявили чималу кількість, ймовірно, наркотичної речовини у водія BMW.

Про це 5 жовтня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні вночі, близько 2-ї години, на вулиці Вільський Шлях за порушення комендантської години патрульні зупинили транспортний засіб BMW. Під час перевірки документів водій та пасажир помітно нервували й поводилися підозріло. Чим викликали підозру у ТОРівців. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку авто та осіб. Як виявилось — недаремно. В салоні авто патрульні виявили чималий згорток з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну», - йдеться в повідомленні.

Для встановлення обставин справи та вилучення речовини, на місце події інспектори роти тактико-оперативного реагування викликали слідчо-оперативну групу, яка під час обшуку автомобіля, виявила прозорий контейнер і зіп-пакети з білою порошкоподібною речовиною ззовні схожою на наркотичну та контейнер з приладдям: зіп-пакети, ваги, ложки.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області взяли під варту наркокур’єра, якого 20 вересня 2023 року на трасі затримали патрульні з кілограмом амфетаміну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики водій патрульна поліція патрульні комендантська година 
Матеріали по темі