Події

На трасі у Житомирській області патрульні за добу зафіксували декілька випадків перевищення швидкості майже на 100 км/год

5 October 2023, 15:56

За денну зміну інспектори винесли 108 адміністративних постанов за перевищення водіями встановленої швидкості руху. Особливу увагу патрульні приділяють трасі Київ — Чоп, адже саме там трапляється найбільше ДТП.

Про це 5 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Лише за вчора на 217 км автодороги Київ — Чоп, де патрульні стежать за дотриманням швидкісного режиму з приладом TruCam, зафіксували декілька чергових антирекордів з перевищенням швидкості майже на 100 км/год», - йдеться у повідомленні.

Патрульні щодня контролюють дотримання водіями швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam. Адже саме на цих ділянках дороги трапляється найбільше автопригод.

Ось декілька водіїв автомобілів, які отримали штраф за перевищення дозволеної швидкості, яка становить на вказаному відрізку дороги 70 км/год. (На фото).

На кожного з них патрульні винесли адміністративні постанови за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 50 км/год) КУпАП. За таке правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу — 1700 гривень.

До слова, за денну зміну інспектори винесли 108 адміністративних постанов за перевищення водіями встановленої швидкості руху.

Нагадаємо, 18 вересня пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що на дорогах Житомира та області за вихідні патрульні виявили майже 300 водіїв, які перевищували швидкість, на всіх винесли постанови.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2022 року перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив про те, що у Житомирі і на трасі Київ – Чоп з 16 травня знову запрацюють камери автофіксації порушень ПДР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція авто автомобіль водій швидкість Київ-Чоп траса штраф 
Матеріали по темі