Події

У селищі Житомирської області 15-річний керманич мотоцикла не впорався з керуванням та отримав травми

6 October 2023, 10:44

У селищі Мар’янівці Довбиської громади 15- річний хлопець не впорався з керуванням мотоцикла, виїхав на узбіччя та впав на проїжджу частину. З травмами керманича було доставлено до лікарні.

Про це 6 жовтня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 жовтня близько 16:00 у селищі Мар’янівці Довбиської громади. Попередньо, 15-річний житель цього ж селища, керуючи мотоциклом «Lifan», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та впав на проїжджу частину. У результаті хлопець отримав травми та був доставлений до приймального відділення Баранівської лікарні», - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Крім того, поліцейські нагадують: підготовка водіїв мопедів, моторолерів та мотоциклів (категорії А1 та А) проводиться з 16-річного віку. Для керування мототранспортом необхідно мати посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерні знаки.

Нагадаємо, 25 вересня у селі Сліпчиці Житомирського району 19-річний керманич мотоцикла виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з парканом. Внаслідок ДТП водій загинув на місці, а 27-річний пасажир потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 23 вересня 2023 року в Бердичеві сталася смертельна ДТП: внаслідок зіткнення мотоцикла й легкового автомобіля загинули двоє людей, що їхали на двоколіснику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій мотоцикл мотоцикліст травма 
Матеріали по темі