Місто

В області знеструмлені 45 населених пунктів, в центрі Житомира вітер повалив паркан

9 October 2023, 09:38

Станом на ранок 9 жовтня 2023 року через дощі та пориви вітру в Україні знеструмлені більш ніж 250 населених пунктів, з них 45 – у Житомирській області.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 07:00 9 жовтня за інформацією Укренерго внаслідок погіршення погодних умов (дощ та пориви вітру) знеструмлено 252 населені пункти у 7 областях (Київська – 100, Житомирська – 45, Сумська – 36, Чернігівська – 33, Хмельницька – 19, Полтавська – 15 та Донецька – 4). До відновлення залучено бригади обленерго», - йдеться у повідомленні. ДСНС.

В центрі Житомира вітер повалив будівельний паркан біля новобудови на розі Київської та Театральної. Станом на 9-у ранку 9 жовтня будівельники розбирали завалену конструкцію.

Нагадаємо, станом на ранок 8 жовтня за інформацією головного управління ДСНС внаслідок сильного вітру та дощу від електропостачання відключено вісім населених пунктів в Житомирському районі (Романівська ТГ, Чуднівська ТГ), Коростенському районі (Малинська ТГ) та Бердичівському районі, також рятувальники прибирали з доріг повалені дерева.

Як повідомляв Житомир.info, весною 2021 року у Житомирі скандальновідому ділянку на розі Київської – Театральної огородили будівельним парканом. За кілька місяців після початку повномасштабного російського вторгнення почалося активне будівництво, і станом на вересень 2023 року там вже була зведена велика чотириповерхова будівля, але 14 вересня в програмі «Діалоги» мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що у забудовника немає навіть дозволів на початок роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС негода вітер знеструмлення паркан будівництво Київська 
Матеріали по темі