Події

Житомирянина, який на Крошні намагався вбити знайомого, взяли під варту без права внесення застави

13 October 2023, 12:03

Чоловіка, який увечері 9 жовтня з сокирою та ножем напав на знайомого посеред вулиці, взяли під варту без права внесення застави.

Про це 13 жовтня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва прокурорів Житомирської окружної прокуратури обрано запобіжний захід підозрюваному у скоєнні замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Ухвалою суду йому застосовано тримання під вартою без права внесення грошової застави», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 33-річний мешканець Житомира декілька днів тому скоїв замах на умисне вбивство свого знайомого, жителя приміського села.

Підозрюваний мав тривалу неприязнь до потерпілого, звинувачуючи його у причетності до певних трагічних подій (наразі остаточні мотиви встановлює слідство). Того дня приїхав у село, де проживав чоловік, завчасно підготувавшись: із собою мав два предмети, схожі на сокири та ніж.

Свою жертву фігурант зустрів надвечір на вулиці та відразу накинувся, тяжко травмувавши сокирою. Потерпілий чинив опір, намагався захиститися та уникнути розправи. Проте навіть і тоді нападник вихопив приготовлений ніж та заподіяв чоловіку ще й ножових поранень.

Справитися з нападником допомогли потерпілому інспектори патрульної поліції та односельчани, які були неподалік від кривавого інциденту. Зловмисника затримали, на місце події викликали поліцію і невідкладну медичну допомогу.

Досудове розслідування проводить Житомирське райуправління поліції.

Нагадаємо, увечері 9 жовтня поблизу одного з житлових комплексів у мікрорайоні Крошня чоловік з ножем та сокирою намагався вбити свого знайомого просто посеред вулиці.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2023 року в Житомирі напали на завідувачку кафедри екології та природоохоронних технологій ДУ «Житомирська політехніка», волонтерку Ірину Пацеву (Коцюбу). Незнайомий чоловік біля під’їзду її будинку безпричинно накинувся на неї, спричинивши тілесні ушкодження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція прокуратура замах на вбивство напад нападник Крошня сокира ніж вбивство 
Матеріали по темі