Місто

Влада Житомира дослухалася до зауважень військових щодо вечірніх веселощів на Михайлівській

18 October 2023, 10:09

У Житомирі на пішохідній вулиці Михайлівській хочу навести лад – прибрати несанкціоновану торгівлю, гучну музику та вечірні веселощі з «ведмедем».

Про це на засіданні міськвиконкому 18 жовтня 2023 року заявив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Спілкуючись з військовими, які приїжджають у Житомирі у відпустку або лікування тут проходять, з приводу того, що у нас відбувається на Михайлівській у вечірній час, то потрібно наводити лад. Тут спільно (муніципальна) інспекція і поліція мають відпрацювати. І я хочу подякувати поліції, що відпрацювали і закрили нічний заклад (бар «Барбаросса» - ред.), який працював і було багато нарікань. Всім, хто буде порушувати порядок, будемо знаходити можливості... Я розумію, що бізнесу теж потрібно працювати, але коли комендантська година, коли люди відпочивають, то, я думаю, під час війни можна трошки призупинити свою роботу. Але навести лад на Михайлівській, де в нас ведмеді скачуть, торгівля йде – хлопці і родини хлопців не розуміють. І «ми там гроші збираємо на ЗСУ», то є інші методи збирати гроші, і прикриватися ЗСУ тут не потрібно», - сказав мер Житомира.

Він зауважив, що потрібно розробити чи переглянути якісь правила, щоб житомиряни не забували, що в країні йде війна.

Нагадаємо, виклик про масову бійку бару «Барбаросса» неподалік Михайлівської надійшов до патрульних 24 серпня 2023 року о 23:54, на подію виїжджали 4 екіпажі патрульних поліцейських, вдалося затримати кількох ймовірних учасників бійки, було складено три протоколи. На засіданні міськвиконкому 1 вересня мер Сергій Сухомлин зауважив, що учасників масової бійки в центрі Житомира та відвідувачів нічних закладів треба залучати до захисту держави.

Як повідомляв Житомир.info, виконком на засіданні 15 лютого 2023 року дозволив сезонну торгівлю у Житомирі безалкогольними напоями, на Михайлівській може курсувати дитячий потяг, а за дозволом на прокатні дитячі автомобілі ніхто не звертався.

Житомир.info

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівськ виконком Сухомлин 
Матеріали по темі