Події

Рятувальники витягнули Renault Megane з річки у селі Житомирської області

18 October 2023, 15:09

Автівка з’їхала з дороги місцевого значення у річку, водій зміг врятуватися.

Про це 18 жовтня інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«17 жовтня о 20:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників, аби витягнути з водойми транспортний засіб. Пригода трапилася в с. Прибережне Ружинської територіальної громади Бердичівського району. Саме там автівка з’їхала з дороги місцевого значення у річку. На місці виклику фахівці ДСНС з’ясували, що у р. Роставиця, декілька метрів від берега, де глибина сягає близько 1,5 м, знаходиться легковик Renault Mégane. Рятувальники на човні дісталися до автомобіля, розвернули його колесами до низу, обв’язали мотузками і підтягнули до берега. Після цього вони замінили мотузки на трос і за допомогою пожежного автомобіля витягнули автівку на берег. В середині нікого не було. Водій зміг самотужки вибратися на берег і знаходився біля працівників поліції», - йдеться в повідомленні.

До проведення аварійних робіт залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. О 22:25 чергове відділення рятувальників повернулося у розташування частини.

Нагадаємо, 27 серпня 2020 року в Олевську Житомирської області 27 серпня рятувальники діставали автомобіль, який плавав у річці. Тоді автомобіль сам заїхав у воду, бо водійка не поставила на «ручник».

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня 2020 року поблизу Житомира у річці рибалки знайшли ВАЗ з тілом свого товариша.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: річка авто ДСНС рятувальники вода водій 
Матеріали по темі