Суспільство

У Житомирській області відновили електропостачання майже 165 тисячам споживачів, ще понад 36 тисяч без світла

28 October 2023, 19:26

Електропостачання відновили майже 165 тисячам споживачів, ще понад 36 тисяч без світла. Усі служби працюють у посиленому режимі.

Про це ввечері 28 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомив начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«На Житомирщині відновили електропостачання майже 165 тисячам споживачів. Наші електрики працюють без перепочинку. За даними Житомиробленерго для відновлення електроенергії у домівках жителів Житомирщини задіяно 115 бригад та понад 100 одиниць техніки. Усі служби працюють в посиленому режимі», - йдеться у повідомленні.

Наразі без світла залишаються понад 36 тисяч користувачів. Більшість відключень через пориви в низьковольтних мережах унаслідок падіння дерев.

Нагадаємо, 28 жовтня у Житомирській області через сильні пориви вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Заступник директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради показав наслідки негоди в Житомирі. Рятувальники з самого ранку ліквідовують наслідки негоди. У Житомирській області 1256 населених пунктів та понад 200 тисяч споживачів частково або повністю без електропостачання. Вітер пошкодив електромережі, світлофори та прапор на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода вітер дерево світло електропостачання Бунечко погода 
Матеріали по темі