Події

На території Житомирської та інших областей ППО знищила 12 дронів та 2 керовані ракети, якими росіяни атакували Україну вночі

30 October 2023, 09:19

У ніч на 30 жовтня 2023 року окупанти атакували 12-ма ударними БпЛА типу “Shahed” та двома керованими авіаційними ракетами Х-59.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Пуски КАР Х-59 здійснено з ворожих літаків із повітряного простору ТОТ Запорізької області, «шахеди» летіли з південно-східного напрямку – Приморсько-Ахтарськ -рф. Усі 14 повітряних цілей противника було знищено протиповітряною обороною, зокрема у межах Миколаївської, Херсонської Кіровоградської, Черкаської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей. До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська та підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що повітряна тривога на території Житомирської області була оголошена 30 жовтня о 00:04 та тривала до 00:35.

Нагадаємо, уночі 25 жовтня росіяни атакували Україну «шахедами» – всі 11 дронів знищила ППО, зокрема і в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 6 жовтня 2023 року сили та засоби Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищили 25 «Shahed-131/136», зокрема у межах Житомирської, Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атака обстріл дрон ракета війна Повітряні Сили 
Матеріали по темі