Суспільство

Під час повітряної нічної атаки окупантів у Житомирській та інших областях знищили 25 «шахедів»

6 October 2023, 10:39

Сили та засоби Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищили 25 «Shahed-131/136», зокрема у межах Житомирської, Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Про це 6 жовтня повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Як і минулої доби, у ніч на 6 жовтня 2023 року російські окупаційні війська вчергове атакували із мису Чауда (ТОТ Крим) ударними БпЛА типу «Shahed».

Зафіксовано пуски 33 «шахедів», які прямували кількома групами у напрямку південних, східних та центральних областей. До відбиття повітряної атаки залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи мобільних вогневих груп та радіоелектронної боротьби. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 25 «Shahed-131/136», зокрема у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей», - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, в ночі 21 вересня близько 3:40 російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Усього було зафіксовано пуски 43 крилатих ракет із 10 літаків стратегічної авіації Т-95мс з району західніше Енгельса.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 30 серпня 2023 року ворог атакував Житомирську область дронами-камікадзе, внаслідок збиття безпілотника частково пошкоджено об'єкт інфраструктури та залізничне полотно, на місці виникла пожежа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атака обстріл дрон війна 
Матеріали по темі