Місто

У Житомирі комунальники на майдані Соборному замінили прапор, який пошкодила негода

30 October 2023, 13:48

У Житомирі комунальники замінили прапор на майдані Соборному, який пошкодився через негоду.

«Стихія пошкодила і прапор на майдані Соборному. У понеділок його планують замінити», - про це інформувала пресслужба Житомирської міської ради у фейсбуці 28 жовтня.

Як повідомляли читачі Житомир.info через сильний вітер від прапора, встановленого до 30-річчя Незалежності України, відірвалось одне з синіх полотен.

Вранці, 30 жовтня, комунальники замінили пошкоджений прапор на новий.

Нагадаємо, 28 жовтня до КП «Зеленбуд» надійшли понад 50 викликів про наслідки негоди. Того ж дня у Житомирській області через сильні пориви вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Рятувальники з самого ранку ліквідовували наслідки негоди. У Житомирській області 1256 населених пунктів та понад 200 тисяч споживачів були частково або повністю без електропостачання.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2022 року через негоду на 50-метровму флагштоці пошкодились кріплення, тоді комунальники замінили прапор на новий.

На майдані Соборному в Житомирі 9 серпня 2021 встановили 50-метровий флагшток. 23 серпня, у День прапора, на майдані Соборному синьо-жовтий стяг розміром 14х8 урочисто підняли на нововстановлений флагшток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор майдан Соборний заміна прапора  
Матеріали по темі